Arată, mișcă-te
și simte-te bine.

Fie că ești începător sau deja ai o condiție fizică foarte bună.

1

Schimbarea

Nu

Rubin

In luna Martie cu ajutorul tau si sfaturile date am observat ca abdomenul deja incepe sa prinda contur.. astfel in luna Iunie am avut patratele. Am reusit ceea ce nu credeam vreodata ca reusesc! Iti multumesc de rabdarea care ai avut-o la inceputul fiecarei antrenament masurand grasimea corporala si cea viscerala si impulsul tau moral care m-a ajutat foarte mult! Te recomand la toate cunostintele mele deoarece am vazut cu ochii mei implicarea si rezultatele!! Iti multumesc frumos!!

1

Începe

Renunța

Diana

Cu ajutorul lui coach Lucian, pana in prezent am scazut in greutate cu 13 kg si cu 6 marimi la blug. Shape it este o experienta minunata pe care o recomand cu incredere oricarei persoane dornice de o schimbare.

1

Cu Tine

Niciodată

Robert

Nu este vorba doar de a face mai multă mișcare și exerciții fizice bine gândite, este mai mult un stil de viața, Nutriție și exerciții. Pana la urma trebuie sa existe un echilibru in viața noastră și acela l-am găsit la shape It Mulțumesc Lucian Bosinceanu pentru sprijinul și susținerea ta, mai ales morala ca in momentul stagnării ai tendința de a reveni foarte ușor la obiceiuri vechi. Chips, cola și Netflix Dar progresele ne dau energie de a continua, Lucian, ne bazam pe experiența ta.

Cât de mult îți pasă
de sănătatea ta?

Misiunea ShapeIt

Un nou program de antrenament, atent gândit pentru maximizarea rezultatelor și obținerea corpului mult visat, într-un mod sănătos și echilibrat. În doar 6 săptămâni.

Ce primești?

 • 24 de Antrenamente diferite

  Program structurat pe 6 săptămâni.

 • 4 Antrenamente săptămânale

  Acestea îmbunătățesc rezistența, forța, viteza, mobilitatea și îndemânarea

 • 2 Planuri de nutriție

  1 dedicată femeilor și una dedicată bărbaților.

 • Videoclipuri interactive

  Cu fiecare antrenament, ușor de urmărit.

Ești pregătit să reușești?

Cine sunt eu?

Numele meu e Lucian Bosînceanu, specialist în mișcare, fost sportiv de performanță și pasionat înrăit al sportului și al obiceiurilor sănătoase în general. 

Principalul motiv pentru care am ales să activez în acest domeniu este pentru că îmi place să ajut oamenii să se simtă bine în pielea lor și să îi inspir să își îmbunătățească viața.

De-a lungul carierei am adunat o multitudine de certificări și specializări, precum: 

 

 • Primul instructor certificat din România ca Functional Range Mobility Specialist
 • Strength and Conditioning coach for fighters
 • Master trainer ViPR, Procedos, Animal Flow, Elite Performance Institute, GunEx Training System, Trigger Point Therapy, Postural Alignment, The foot collective, The Art Of Breath, instructor fitness si aerobic.

FAQ

Întrebări frecvente și răspunsuri corecte

răspuns

răspuns

răspuns

răspuns

Ești la un pas distanță de succes.

O să fii tu următorul?


6 Săptămâni sunt suficiente încât să faci o schimbare cu corpul tău.

O schimbare vizibilă în oglindă și pe care o să o vadă și persoanele apropiate. 

Dacă ești disciplinat și te ții de Shape It și de planul alimentar, poți să dai jos minim 3 kg sau să pui măcar 2 kg de masă musculară până la sfârșitul celor 6 săptămâni.

Garanție 100%*

 În cazul în care nu ești mulțumit/ă de ceea ce îți livrăm, primești banii înapoi în maxim 30 de zile de la data achiziționării programului!

 

*Va trebui să ne arăți dovada că ai parcurs tot materialul video sau scris, ai făcut exercițiile fizice conform programului indicat. Și totuși programul nu a funcționat pentru tine.

Cart
 • No products in the cart.