DISCLAIMER

 

S.C LUCID BENEFIT S.R.L. (www. lucianbosinceanu.ro) vă recomandă să vă consultați cu medicul înainte de a începe orice program de exerciții fizice. Ar trebui să fiți într-o stare fizică bună și să puteți participa la exercițiu.

S.C LUCID BENEFIT S.R.L. (www. lucianbosinceanu.ro) nu este un furnizor de îngrijiri medicale autorizat ceea ce reprezintă că nu are nicio expertiză în diagnosticarea, examinarea sau tratarea condițiilor medicale de orice fel sau în determinarea efectului oricărui exercițiu specific asupra unei afecțiuni medicale.

Ar trebui să înțelegeți că, atunci când participați la orice exercițiu sau program de exerciții fizice, există posibilitatea unei răniri fizice. Dacă vă angajați în acest program de exerciții, sunteți de acord că faceți acest lucru pe propriul dvs. risc, participați voluntar la aceste activități, vă asumați orice risc de vătămare pentru dvs. și sunteți de acord să eliberați și să eliberați S.C LUCID BENEFIT S.R.L. (www. lucianbosinceanu.ro) de orice pretenții sau cauze ale acțiunii, cunoscute sau necunoscute, care decurg din S.C LUCID BENEFIT S.R.L. (www. lucianbosinceanu.ro) Informațiile furnizate nu sunt destinate să înlocuiască sfaturile medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Nu ignorați niciodată sfaturile medicale profesionale sau întârziați să îl căutați, din cauza a ceea ce ați citit pe acest site web. Nu vă bazați niciodată pe informațiile de pe acest site web, în ​​loc să solicitați sfaturi medicale profesionale.

S.C LUCID BENEFIT S.R.L. (www. lucianbosinceanu.ro) nu este responsabil pentru niciun sfat, curs de tratament, diagnostic sau orice alte informații, servicii sau produse pe care le obțineți prin intermediul acestui site. Suntem încurajați să vă consultați cu medicul dumneavoastră cu privire la aceste informații conținute pe sau prin intermediul acestui site web. După ce citiți articole, vizionați videoclipuri sau citiți alt conținut de pe acest site web, sunteți încurajat să consultați cu atenție informațiile cu furnizorul de servicii medicale profesionale.

Nu vom fi responsabili în niciun fel pentru informațiile pe care le solicitați sau primiți prin sau pe site-ul nostru web, blog, e-mailuri, programe, servicii și / sau produse. În niciun caz nu vom fi răspunzători de nicio parte pentru daune directe, indirecte, speciale, incidentale, echitabile sau consecințe pentru orice utilizare sau dependență de acest site sau blog, e-mailuri, programe, servicii și / sau produse, inclusiv , fără limitare, orice profit pierdut, întreruperi personale sau de afaceri, vătămări personale, accidente, aplicarea greșită a informațiilor sau orice alte pierderi, boli, boli sau dificultăți, sau altfel, chiar dacă suntem informați în mod expres despre posibilitatea unor astfel de daune sau dificultăți.

Referințele sau linkurile din acest site web, blog, e-mailuri, programe, servicii sau produse către informațiile, opiniile, sfaturile, programele, serviciile sau produsele oricărei alte întreprinderi sau entități nu constituie avizul sau recomandarea noastră. Nu suntem răspunzători pentru conținutul paginilor web din afara site-ului, al companiilor sau persoanelor legate sau referite pe acest site

 

Facem toate eforturile pentru a ne asigura că reprezentăm cu exactitate aceste produse și servicii și potențialul lor de rezultate. Nu există nicio garanție că veți avea aceleași rezultate și acceptați riscul ca rezultatele construirii musculare, rezultatele de fitness, rezultatele competiției și pierderea de grăsime să difere în funcție de individ. [veți dori să editați domeniile de rezultat la care se referă munca dvs. ca antrenor de fitness, adică: specializarea dvs.]

Nu facem nicio garanție cu privire la nivelul de succes pe care îl puteți experimenta și acceptați riscul ca rezultatele să difere pentru fiecare persoană în parte. Mărturiile și exemplele furnizate sunt rezultate excepționale, care nu se aplică cumpărătorului mediu și nu sunt destinate să reprezinte sau să garanteze că nimeni va obține aceleași rezultate similare.

Succesul fiecărui individ, starea de sănătate și succesul nutrițional depind de fondul, dedicația, dorința și motivația sa. Ca în cazul oricărui program sau serviciu legat de sănătate, rezultatele dvs. pot varia și se vor baza pe mai multe variabile, inclusiv, dar fără a se limita la, capacitatea dvs. individuală, experiența de viață, profilul unic de sănătate și genetică, punctul de plecare, expertiza și nivelul de angajament.

Nu există nicio siguranță că, în viitor, pot fi duplicate exemple de fitness, competiție, formare de mușchi și / sau ardere de grăsime. Nu vă putem garanta rezultatele și / sau succesul viitor. Nici nu vă putem garanta că mențineți rezultatele pe care le aveți dacă nu continuați programul. Nu suntem responsabili pentru acțiunile dvs.

Utilizarea informațiilor, produselor și serviciilor noastre ar trebui să se bazeze pe propria dvs. diligență și sunteți de acord că compania noastră nu este responsabilă pentru niciun succes sau eșec al fizicului dvs. care este direct sau indirect legat de achiziția și utilizarea informațiilor noastre, a produselor noastre. și servicii.

Vă prezentăm experiențe din lumea reală și informații despre experiențele altor persoane doar în scopuri ilustrative.

Mărturiile, exemplele și fotografiile utilizate sunt ale clienților și rezultatele obținute personal. Fiecare client a aprobat aceste mărturii, exemple și fotografii pentru utilizare în materiale pentru a vorbi cu capacitățile noastre de program, serviciu, dar nu sunt destinate să reprezinte sau să garanteze că toși clienții actuali sau viitori vor obține aceleași rezultate similare sau similare. . Mai degrabă, aceste povești ale clienților reprezintă ceea ce este posibil cu programele, serviciile și / sau produsele noastre.

Dacă această exonerare te-a speriat sau te-a descurajat să acțiuni, informațiile, produsele și serviciile mele nu sunt pentru tine. Cu toate acestea, dacă această exonerare te-a motivat să depui un efort sincer să lucrezi cu mine și soluțiile pe care le ofer – felicitări! Astept cu nerabdare sa lucrez cu tine.

Cart
  • No products in the cart.