Scapă de durerile
de spate și articulații

Și află care este cauza reală a durerilor.

Îți pasă de corpul tău
și de sănătatea ta?

Nu mai lăsa durerile netratate.

 

Fiecare zi în care nu bagi în seamă durerea reprezintă o șansă ca aceasta să devină tot mai gravă.

 

Când simți dureri articulare e foarte tentant să cauți leacuri băbești sau să iei un ibuprofen. Problema e că prin aceste metode nu tratezi cauza inițială a problemei…

 

Acum mii de ani, grecii antici au descoperit un secret pentru a menține corpul soldaților mai mobil și mai puternic. Aceștia au fost primii care au descoperit cum să-ți îmbunătățești elasticitatea mușchilor.

 

Odată cu evoluția sistemului medical s-a descoperit că secretul grecilor antici ar putea să te scape de durerile de spate și articulații (și totodată de cauza durerii).

Cum apar durerile de spate?

Durerile de spate apar din cauza unei posturi greșite, a inactivității fizice și a unui birou de muncă prost conceput.

După două sau trei ore de stat, mușchii din partea inferioară a spatelui tind să se alungească.


Bazinul se înclină înapoi și acel efect de înclinare ajunge să pună presiune pe vertebre.


Acest lucru poate duce la disfuncționalitate și dureri de picioare. Apoi, apar probleme și în mijlocul spatelui și gâtului.


Acest lucru provoacă tot mai multe probleme:

Mușchii spatelui devin foarte strânși și rigizi, gâtul începe să doară și apoi apar dureri de cap. Totul începe de la postură.

În timp acestea se agravează iar dacă nu rezolvi problema de la rădăcină, leacurile băbești și medicamentele anti-inflamatorii vor fi doar o soluție temporară.


Grecii antici știau acest lucru și așa au fost primii care au venit cu o soluție pe care atleții din ziua de azi încă o folosesc…

Schimbă-ți viața în bine.

 • Scapă de durerile articulare

  Au fost făcute zeci de studii asupra exercițiilor de stretching și cum acestea te pot ajuta să scapi de durerile articulare. Acestea au ajuns la concluzia că exercițiile ajută.

 • Scade drastic stresul

  Acestea îmbunătățesc rezistența, forța, viteza, mobilitatea și îndemânarea

 • Stare generală îmbunătățită

  Exercițiile din Build Up pot să ajute creierul să elibereze endorfine (hormonul fericirii) în corp. Acest lucru te va face să te simți mai bine și să fii mai motivat în timpul zilei 

 • Program de 6 săptămâni

  Ai acces la program timp de 1 an. Timp în care îl poți folosi de câte ori vrei. Programul conține peste 100 de exerciții pe care le poți urmări de pe laptop, telefon sau tabletă. 

Secretul Grecilor Antici

Grecii Antici au descoperit un set de exerciții de mobilitate în care un anumit mușchi sau tendon este flexat sau întins pentru a îmbunătăți elasticitatea simțită a mușchiului.

 

Acest set de exerciții este alcătuit din exerciții de stretching și exerciții pentru mobilitate și flexibilitate.

 

Pe măsură ce faci exerciții de stretching și exerciții pentru mobilitate și flexibilitate mușchii lucrează și devin mai elastici, mai puțin rigizi.

Cine și ce mă recomandă?

Cine sunt eu?

Numele meu e Lucian Bosînceanu, specialist în mișcare, fost sportiv de performanță și pasionat înrăit al sportului și al obiceiurilor sănătoase în general. 

Principalul motiv pentru care am ales să activez în acest domeniu este pentru că îmi place să ajut oamenii să se simtă bine în pielea lor și să îi inspir să își îmbunătățească viața.

De-a lungul carierei am adunat o multitudine de certificări și specializări, precum: 

 

 • Primul instructor certificat din România ca Functional Range Mobility Specialist
 • Strength and Conditioning coach for fighters
 • Master trainer ViPR, Procedos, Animal Flow, Elite Performance Institute, GunEx Training System, Trigger Point Therapy, Postural Alignment, The foot collective, The Art Of Breath, instructor fitness si aerobic.

Ce înseamnă programul BuildUp?

Întrebări frecvente și răspunsuri corecte

Programul durează 6 săptămâni și are peste 100 de exerciții. Tot ce ai nevoie pentru a vedea rezultatele programului sunt 20-25 de minute pe zi din timpul tău 

 • Te poate scăpa de durerile articulare. Au fost făcute zeci de studii asupra exercițiilor de stretching și cum acestea te pot ajuta să scapi de durerile articulare. Acestea au ajuns la concluzia că exercițiile ajută.
 • Te poate scăpa de durerile de cap provocate de stres. Postura greșită pun stres și în zona gâtului. Lucru care duce la dureri de cap și de gât. Exercițiile din Build Up te ajută să elimini durerile.
 • Îmbunătățești postura. Postura este cauza principală a durerilor de spate, cu o postură corectă vei scapă și de dureri
 • Activitățile din viața de zi cu zi sunt mai ușoare. Build Up te ajută la mobilitate și flexibilitate. După cele 6 săptămâni va fi mai ușor să te pui și să te ridici din scaun. Să te apleci după un obiect. Să intri în mașină și multe alte activități
 • Stare generală mai bună. Exercițiile din Build Up pot să ajute creierul să elibereze endorfine (hormonul fericirii) în corp. Acest lucru te va face să te simți mai bine și să fii mai motivat în timpul zilei 
 • Reduci stresul și tensiunea din corp. Exercițiile permit mușchilor să renunțe la tensiunea din corp, ajutându-te să te relaxezi și să dormi mai bine.
 • Antrenamente mai eficiente în sală. Lipsa de mobilitate poate duce la o execuție greșită a exercițiilor. Ceea ce duce la șanse mai mari de accidentări și la o conexiune minte muschi mai slabă
 • Recuperare mai rapidă. Exercițiile din program ajută la circulația sângelui ceea ce duce la o febră musculară mai redusă după antrenament și la accelerarea procesului de recuperare
 • Program de 6 Săptămâni. Ai acces la program timp de 1 an. Timp în care îl poți folosi de câte ori vrei. Programul conține peste 100 de exerciții pe care le poți urmări de pe laptop, telefon sau tabletă. 
 • Acces la grupul privat de Facebook. Poți adresa întrebări, acces direct la mine, plus o comunitate de oameni faini cu aceleași preocupări pentru sănătate și mișcare ca ale tale.

 

Peste tot vei vedea reclame care promit să te scape de dureri.

 

Leacuri băbești, medicamente sau dispozitive de postură.

 

De cele mai multe ori aceste produse nu au niciun efect.

 

Totuși, în cel mai bun caz, te vor scăpa de durere pe o perioadă foarte scurtă de timp.

 

În ultimii 6 ani m-am săturat să văd oameni care își pun speranțele într-un produs care nu are efect.

 

De aceea, am decis să fac ceva în privința asta…

 

Am ales să-mi folosesc experiența de sportiv de performanță și instructor de fitness pentru a ajuta oamenii să scape de durerile de spate într-un mod sănătos, rapid și ușor.

 

Nu.

 • Nu contează dacă nu ai experiență
 • Nu contează dacă nu ai mai făcut sport de mult timp
 • Nu contează dacă nu ai condiție fizică 
 • Nu ai nevoie de echipament

Ai nevoie de doar 20-25 de minute pe zi (Mai puțin decât un episod dintr-un serial) ca să scapi de dureri și să te bucuri de o viață mult mai sănătoasă.

 

Tot ce trebuie să faci odată ce ai programul e să urmărești videoclipurile și să faci exercițiile odată cu mine.

 

În cadrul fiecărui antrenament vor exista indicații asupra tehnicii de executare a exercițiilor.

 

În acest fel programul este foarte ușor de urmărit și practicat

 

În 6 săptămâni vei vedea rezultatele pe propriul tău corp.

Imaginează-ți cum te vei simți peste 6 săptămâni când durerile de spate nu vor mai fi.

 

Vei putea să faci activitățile din viața de zi cu zi fără să simți durere.

 

Vei putea să te bucuri iar de sport și de activitățile fizice. Somnul nu va mai fi o problemă.

 

Și vei putea să te joci cu copiii și cu viitorii nepoți fără să simți dureri articulare.

Pregătit să-ți atingi potențialul?

Pe lângă programul Build Up primești și o serie de bonusuri:

 • Tehnici de detensionare cu ajutorul rolei de spumă

  Aceste exerciții cresc fluxul sanguin, îmbunătățește cantitatea de oxigen, crește performanța, ameliorează tensiunea musculară și reduce nivelul de stres.

  De asemenea poate ajuta la eliminarea celulitei deoarece restabilește elasticitatea țesutului.

 • Curs practic de respirație

  Acest curs extrem de educativ și benefic, conține 3 video menite să-ți îmbunătățească viața și performanța.

  Respirația corectă te ajută să reduci stresul, sa ai o digestie mai bună, să dormi mai bine și îți crește capacitatea pulmonară

Garanție 100%*

 În cazul în care nu ești mulțumit/ă de ceea ce îți livrăm, primești banii înapoi în maxim 14 zile de la data achiziționării programului!

*Va trebui să ne arăți dovada că ai parcurs tot materialul video sau scris, ai făcut exercițiile fizice conform programului indicat. Și totuși programul nu a funcționat pentru tine.

Cart
 • No products in the cart.