Arată, mișcă-te și simte-te bine.

Fie că ești începător sau deja ai o condiție fizică foarte bună.

O experiență extraordinară pe durata a 6 săptămâni, care îți va transforma corpul și viața.

Shape It este noul concept marca Lucian Bosînceanu, atent gândit pentru maximizarea rezultatelor și obținerea corpului mult visat, într-un mod sănătos și echilibrat.

Hai cu noi!

Următoarea experiență Shape It începe în data de 5 OCTOMBRIE 2020 cu 5 grupe din care poți alege:

Morning Shape It – Luni și Miercuri dimineața de la 08:15

Morning Shape It – Marți și Joi dimineața de la 07:00

After Work Shape It – Marți și Joi de la 17:00

Shape It Intermediate- Luni și Miercuri seara de la 20:10

Shape It Advanced – Marți și Joi seara de la 20:10

6 SĂPTĂMÂNI

Un obiectiv care este măsurabil, este un obiectiv mult mai ușor de atins. Adică, în calitate de participant al experienței Shape It, este mult mai ușor să îți setezi în minte, faptul că timp de 6 săptămîni vei duce un stil de viață sănătos și echilibrat, decât să te apuci fără a avea un termen stabilit pentru atingerea obiectivului. Totodată s-a stabilit că un obicei devine permanent în viața noastră, dacă îl aplicăm zilnic timp de minim 3 săptămâni. Astfel, după cele 6 săptămâni, vei avea disciplina necesară să aplici tot ceea ce înveți, pe termen lung, fără efectul Yo-Yo (revenirea la greutatea inițială, sau chiar acumularea de kilograme în plus)

2 ZILE DE SPORT / SĂPTĂMÂNĂ

Pentru că știm că programul tău este foarte încărcat, vom petrece în sala de sport doar două ore pe săptămână, în zilele de Luni și Miercuri, de la ora 08:15. Clasele de grup au fost atent gândite pentru a maximiza rezultatele fiecărui participant, fără riscul de accidentare, făcute la o intensitate medie, ceea ce va permite fiecărui participant să obțină maxim la fiecare clasă. Astfel la fiecare antrenament vom începe prin detensionarea țesuturilor moi și a țesuturilor conjunctive, urmate de exerciții de forță și rezistență, apoi cardio pentru accelerarea arderii grăsimilor și stretching pentru recuperare, flexibilitate musculară și eliminarea riscului de accidentare.

DIETĂ PERSONALIZATĂ

Cred că cel puțin odată în viață ați auzit expresia: pătrățelele se fac în bucătărie, nu doar în sala de sport. Și este foarte adevărat! O alimentație sănătoasă și echilibrată, ajută organismul să fie plin de energie și vigoare, să nu mai simțim nevoia de dulce în permanență, să avem un somn liniștit și totodată îi oferă organismului capacitatea de a arde grăsimile nedorite.

De ce este important ca nutriția să fie personalizată? Foarte simplu: pentru că suntem diferiți, fiecare organism funcționează diferit unul față de celălalt, fiecare reacționăm diferit la anumite alimente și fiecare are particularitățile sale în funcționarea metabolismului. Așa că, o dietă care să funcționeze la fel de eficient pentru toți, nu există! De aceea, în cadrul experienței Shape It, fiecare participant va beneficia de două ședințe educaționale cu nutriționistul nostru certificat, în cadrul căruia va învăța cum să asocieze corect alimentele și să elimine greșelile din alimentația sa. Totodată participanții vor beneficia de o cură de detoxifiere înainte de începerea claselor de grup, plus două diete personalizate în funcție de tipul său somatic și de ceea ce îi place să mănânce!

Ce primești dacă te înscrii?
 • Antrenor specializat pe programele de grup, care va avea grijă de fiecare participant în parte, te va încuraja, motiva și îți va face experiența Shape It mult mai ușoară.
 • Program de 2 antrenamente pe săptămână, timp de 6 săptămâni
 • Masurători antropometrice înainte și după Shape It
 • 2 ședințe educaționale cu nutriționistul nostru specializat
 • Plan de alimentație: cură detoxifiere înainte de începerea antrenamentelor și 2 diete personalizate în funcție de tipul tău somatic, programul tău zilnic și de ceea ce îți place să mănânci
 • Accesul la un grup privat pe Facebook/Whatsapp, unde vei primi motivație, sfaturi, informații despre program și socializare cu un grup de oameni cu același scop ca și tine!
 • Posibilitatea de a recupera antrenamentele pierdute, prin participarea la o varietate de clase din cadrul sălii noastre, în cadrul celor 6 săptămâni de program, având acces Gratuit!

Lucian Bosînceanu

Coach

Lucian e genul de persoană care iubește oamenii și și-a format ca obiectiv să îi ajute la îndeplinirea obiectivelor. Mănâncă sportul pe pâine, este extrem de pasionat în ceea ce face, își dorește să evolueze în permanență, tocmai de aceea are o multitudine de certificări obținute în ultimii ani, în diferite ramuri sportive, toate acestea ajutându-l să ofere participanților la clasele sale o experiență extraordinară. Din acestea amintesc: Master Trainer ViPR Romania, Functional Mobility Specialist by FRC, Strength and Conditioning coach, Strength and Conditioning coach for fighters, Procedos, Animal Flow, GunEx Training System, Trigger Point Therapy, Postural Alignment, The Art Of Breath, instructor fitness si aerobic.

Flavius Coșa

Coach

Flavius, până nu demult, era tipul obișnuit care făcea sport din plăcere, însă fără să fie constant sau disciplinat. La propunerea lui Lucian, a devenit asistentul său în urmă cu câteva luni, de atunci a slăbit 14 kg, e mult mai disciplinat, acumulează informații despre mișcare în fiecare zi și își dorește să ajute oamenii să reușească. Are deja experiența de a preda clase de grup, știe prin ceea ce treci și este un mare ajutor să îl avem în echipă. Între timp, a devenit Instructor Certificat de Fitness, plus două certificări cu specialitate pe functional trainig: ViPR si Let’s Bands!

Manuela Păsculescu

Nutriționist

Manuela, un om extraordinar care își dorește să ajute oamenii. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la ea, este faptul că dietele ei sunt foarte echilibrate și ușor de urmat. Are o bogată experiență în nutriție și este pregătită să te ajute și pe tine la îndeplinirea obiectivelor!

În cazul în care nu ești mulțumit/ă de ceea ce îți livrăm, primești banii înapoi în maxim 30 de zile de la data achiziționării programului!

Hai în experiența Shape It!

Înscrierea în program se consideră valabilă, doar după achitarea taxei de înscriere! După înscriere te vom contacta pentru stabilirea detaliilor plății.

Pachet fară dietă

lei 400 / 6 saptamani
 • Antrenor specializat pe programele de grup
 • 2 antrenamente pe săptămână, timp de 6 săptămâni
 • Masurători antropometrice înainte și după Shape It
 • Accesul la un grup privat pe Facebook/Whatsapp, unde vei primi motivație, sfaturi, informații despre program și socializare
 • Posibilitatea de a recupera antrenamentele pierdute GRATUIT

Include DOAR partea de sport

Pachet complet

lei 500 / 6 saptamani
 • Antrenor specializat pe programele de grup
 • 2 antrenamente pe săptămână, timp de 6 săptămâni
 • Masurători antropometrice înainte și după Shape It
 • Accesul la un grup privat pe Facebook/Whatsapp, unde vei primi motivație, sfaturi, informații despre program și socializare
 • Posibilitatea de a recupera antrenamentele pierdute GRATUIT
 • 2 ședințe educaționale cu nutriționistul nostru specializat
 • Plan de alimentație: cură detoxifiere înainte de începerea antrenamentelor și 2 diete personalizate în funcție de tipul tău somatic, programul tău zilnic și de ceea ce îți place să mănânci
Recomandat pentru persoanele care au ca obiectiv pierderea în greutate

Contacteaza-ne

LUCID BENEFIT S.R.L

Relatii clienti: 0746415361

Email: bosinceanulucian@gmail.com

© Copyright 2020 – 2021 Lucian Bosînceanu All rights reserved | ANPC | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Disclaimer | Platforma SOL

Cart
 • No products in the cart.