Vrei antrenamente online rapide și eficiente. Vrei rezultate. Vrei să îmbunătățești felul în care arăți. Vrei să îmbunătățești felul în care te simți.

Ești la locul potrivit.

Poți îmbunătăți felul în care arăți, te simți și te miști acum și pentru anii ce vor urma. Vei îmbunătăți calitatea în mișcare cu cel mai mic efort de energie posibil, și o vei putea aplica în viața de zi cu zi sau sport, fără suprasolicitare și fără să faci exerciții sau antrenamente complicate!

Ce este QUICK?

Un sistem de antrenamente online rapide și eficiente, unde vei folosi doar greutatea propriului corp. Aceste antrenamente îți vor construi un corp puternic în siguranță, vei arde calorii, vei contura și tonifia corpul, vei crește forța musculaturii profunde și a celei superficiale, vei îmbunătăți mobilitatea și sănătatea articulațiilor și a sistemului osos, totodată felul în care arăți, te simți și te miști.

Acest program e despre progresia inteligentă și graduală a nivelului de intensitate, așa că oricare ar fi condiția ta fizică în prezent, vei putea parcurge conținutul unui antrenament și vei putea executa exercițiile fără probleme.

Fiecare din aceste antrenamente durează între 20-30 de minute, cu o frecvență de 3 antrenamente pe săptămână, pe care le poți face oriunde: în confortul casei, în curte, în parc sau oriunde ai disponibil puțin spațiu.

Vei îmbunătăți calitatea în mișcare cu cel mai mic efort de energie posibil, și o vei putea aplica in viata e zi cu zi sau sport.


1

Te regăsești?

Sunt aproape convins că te-ai aflat în cel puțin două din situațiile de mai jos:

Ai început să mergi la sală, însă în scurt timp ai renunțat din lipsa de motivație

Crezi că pentru a avea rezultate e necesar să faci zeci de ore de sport pe săptămână și e necesar să te extenuezi la fiecare antrenament

Nu ai timpul necesar să faci multe ore de sport pe săptămână

Te doare spatele sau ai disconfort muscular uneori, datorită lipsei de mișcare sau a mișcărilor efectuate în mod greșit

Obosești foarte repede, chiar dacă urci două etaje și ești reticent/ă în a începe să faci sport pentru că ai impresia că nu ai condiția fizică necesară

Crezi că nu ai cum să faci sport de acasă și să dea rezultate

Ai investit în accesorii de sport, pe care nu le-ai folosit niciodată.


2

Fă antrenamente rapide și eficiente

Ce vei învăța?

Cum să execuți corect exerciții simple, care îți oferă foarte multe avantaje (low imput, high results)

Care e una din cele mai eficiente rutine care poți să o faci pentru îmbunătățirea mobilității

Cum să respiri corect și cum îți poți îmbunătății capacitatea pulmonară pentru efort

Cum să faci un antrenament extrem de benefic și eficient, folosind doar greutatea propriului corp, fără a mai fi nevoit/ă să investești în echipamente.

Fiecare antrenament te va învăța și îți va arăta că e mult mai important să te simți BINE după ce faci sport, nu să te simți extenuat, ceea ce îți va oferi satisfacție și motivația intrinsecă de care ai nevoie pentru a continua.


3

Înscrie-te și antrenează-te online

Ce primești?

6 săptămâni de sport online

· 3 antrenamente pe săptămână pe suport video, pe care le poți face oricând

· antrenamentele durează maxim 30 de minute

· 18 antrenamente diferite (3 în fiecare săptămână)

O comunitate online care să te ajute să îți menții motivația. Vei primi accesul în cadrul unui grup de Facebook, unde vor fi oameni cu același obiectiv ca al tău și unde vei primi motivație zilnică!

Costul programului este de 390 lei.

Programe online

Build-up

În curând

Meteoric

În curând