fbpx
Prezentare Quick2021-03-11T13:58:49+00:00
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Învață din confortul casei tale cum să te simți energic, inspirat și sănătos în fiecare zi a vieții tale.

Alătură-te programului de antrenamente Quick și descoperă în doar 6 săptămâni, una din cele mai eficiente metode de antrenament, care îți vor oferi REZULTATELE dorite!

Ai nevoie de doar 30 de minute pe zi și puțin spațiu

fără accesorii

fără o oră fixă, tu alegi în ce moment al zilei faci sport

fără exerciții complicate

Ai acces timp de 1 an!

Stai acasă și termini treaba în maxim 30 de minute!

Chiar și tu ai la dispoziție 30 de minute de 3 ori pe săptămână! Când a fost ultima oară când te-ai pus pe primul loc? Când ai făcut ceva doar pentru tine?

Sunt absolut convins că ai un program foarte încărcat, dar la fel de convins sunt de faptul că te poți pune pe primul loc și poți găsi 30 de minute de 3 ori pe săptămână în care să faci sport!

Nu e vorba de cât de mult te antrenezi, ci cât de eficient. 30 de minute de antrenament Quick pot fi mult mai eficiente pentru arderea grăsimilor și tonifiere, decât 60 de minute de antrenament clasic.

În timpul pe care l-ai petrece în trafic mergând spre sală, antrenamentul Quick este gata și te poți întoarce la activitățile tale!

8 semne că programul Quick este pentru tine.

  1. Îți dorești să faci o schimbare, însă nu ai timpul suficient să faci zeci de ore de sport pe săptămână.
  2. Vrei să faci sport, însă te împiedică faptul că majoritatea claselor de sport sunt la o oră fixă.
  3. Ai un loc de muncă solicitant, poate ai și copii și nu ai energia necesară să faci o clasă de sport de 60 de minute.
  4. De cele mai multe ori, datorită stresului sau a programului încărcat, simți că nu te poți controla și consumi cantități mari de dulciuri.
  5. Ai reușit până acum să slăbești, dar niciodată nu ai reușit să te menți la greutatea ideală.
  6. Obosești foarte repede, chiar dacă urci două etaje și ești reticent/ă în a începe să faci sport pentru că ai impresia că nu ai condiția fizică necesară.
  7. Îți dorești să ai forma fizică bună pe care o aveai mai demult, însă nu știi cum să procedezi.
  8. Ai investit în accesorii de sport, pe care nu le-ai folosit niciodată

Dacă ai spus “DA” la cel puțin două din situațiile de mai sus, atunci QUICK este ceea ce ai nevoie.

Ce presupune mai exact programul Quick?

0
săptămâni de sport online (acces timp de 1 an, în care poți să reiei programul de câte ori vrei)
0
antrenamente pe săptămână pe suport VIDEO pe care le poți face oricând
0
de minute / antrenament
0
antrenamente diferite ( 3 în fiecare săptămână)

Nivelul de intensitate îți va permite să faci clasele, indiferent de nivelul condiției fizice.

Intensitatea antrenamentului are o progresie graduală și inteligentă.

Oferim varianta modificată pentru anumite exerciții, astfel ne asigurăm că indiferent de condiția fizică, vei putea face tot antrenamentul în siguranță și eficient.

Programul QUICK este livrat în format

VIDEO

Accesezi programul de pe laptop, tabletă sau telefon.

Descarcă aplicația dedicată pentru iOs sau folosește browser-ul (pentru Android sau iOs) și te poți apuca de treabă. Antrenamentele sunt ușor de urmărit, iar în cadrul platformei vei avea opțiunea să îți urmărești ușor progresul în program.

Pe lângă tot ce conține programul Quick, vei primi acces la o serie de BONUSURI în valoare de 1100 RON!

Slabeste sanatos

BONUS #1

4 DIETE

Valoare 300 RON

Vei primi 2 diete pentru slăbire cu 1300 calorii zilnic și 2 diete pentru creșterea masei musculare cu 1800 de calorii.

Fiecare din aceste diete sunt detaliate pe fiecare masă în parte și explicate pe înțelesul tău. Alimentele sunt ușor de găsit și accesibile ca preț.

BONUS #2

Curs practic de respirație

Valoare 250 RON

Acesta conține 3 video educative și practice:

Video 1 Protocolul de creștere – Cuprinde 3 tipuri de tehnici de respirație și durează maxim 7 minute. Acest protocol poate fi folosit dimineața pentru ca să îți începi ziua cu dreptul și cu mintea limpede, fie în mijlocul zilei dacă ai nevoie să îți reîncarci bateriile, sau chiar înaintea unui antrenament, având un impact pozitiv în ceea ce privește performanța antrenamentului și a stării generale.

Video 2 Testul de toleranță la dioxid de carbon – Acest test își are radacinile în comunitatea scufundărilor libere, unde a fost folosit pentru dezvoltarea capacității de a-ți ține respirația cât mai mult pentru scufundări. Acest lucru este foarte interesant pentru că dioxidul de carbon este principalul deșeu metabolic din fiziologia noastră, iar abilitatea noastră de a face față acumulării deșeurilor respective, ne dau informații foarte prețioase despre starea fiziologica dar și despre ceea ce se întâmplă în mintea noastră, care e starea emoțională, abilitatea de a face față stresului sau volumul de muncă la care putem face față.

Video 3 Testul de capacitate pulmonarăEste una din cele mai eficiente și simple variante de a testa progresul în ceea ce privește funcționalitatea plămânilor.

BONUS #3

Tehnici pentru detensionarea miofascială cu ajutorul rolei de spumă

Valoare 250 RON

Conține un video cu tehnicile pentru detensionare. Aceasta este o tehnică de auto masaj miofascial, adică o formă de masaj utilizând o rolă de spumă. Această formă de masaj este deosebit de populară în rândul sportivilor și terapeuților care folosesc această tehnică pentru ameliorarea durerii, febrei musculare sau în timpul perioadei de încălzire înainte de antrenament, dar și după antrenament, ajutând la refacere. Exercițiile cu rola de spumă cresc fluxul sanguin ceea ce îmbunătățește cantitatea de oxigen, crește performanța, ameliorează tensiunea musculară și reduce nivelul de stres. De asemenea, pot ajuta la eliminarea celulitei, deoarece se restabilește elasticitatea țesutului.

BONUS #4

Video cu cele mai eficiente exerciții pentru mobilitatea principalelor articulații

Valoare 300 RON

Aceste exerciții se numesc Mișcări Controlate de Rotație. Sunt de departe cele mai eficiente mișcări pentru îmbunătățirea mobilității deoarece acestea ating capsula articulară, acesta fiind singurul mod prin care ne putem menține sau îmbunătăți mobilitatea. Sunt exemplificate exerciții pentru principalele articulații din corp: cervical, torace, umăr, omoplat, cot, încheietură, bazin, genunchi, gleznă și degetele de la picioare.

BONUS #5

Acces în comunitatea QUICK

Valoare Neprețuit

Vei avea acces la comunitatea online care să te ajute să îți menții motivația. Vei primi accesul în cadrul unui grup de Facebook, unde vor fi oameni cu același obiectiv ca al tău și unde vei primi motivație zilnică!

Prețul inițial al programului Quick era de 390 RON, însă datorită situației socio-economice prin care lumea trece în prezent, am decis să îți ofer un discount, așa că, prețul este de 149 RON.

Despre Lucian Bosînceanu

Sunt Lucian Bosînceanu, specialist în mișcare, fost sportiv de performanță și pasionat înrăit al sportului și al obiceiurilor sănătoase în general. Odată cu trecerea timpului am continuat să fac sport de plăcere și am realizat că este esențial să dau mai departe ceea ce am învățat, așa că am ales să desfășor activitatea de instructor. Principalul motiv pentru care am ales să activez în acest domeniu este pentru că îmi place să ajut oamenii să se simtă bine în pielea lor și să îi inspir să își îmbunătățească viața.

Am propria filozofie despre sport, plus o multitudine de certificari și specializări, din care amintesc: Master Trainer ViPR Romania, Functional Mobility Specialist by FRC, Strength and Conditioning coach, Strength and Conditioning coach for fighters, Procedos, Animal Flow, GunEx Training System, Trigger Point Therapy, Postural Alignment, The Art Of Breath, instructor fitness si aerobic.

Îmi doresc mereu să mă îmbunătățesc pentru a da mai departe tot ceea ce știu. Vreau să inspir la o viață sănătoasă prin mișcare și să transmit pozitivitate la fiecare antrenament.

“Abilitatea de a ajuta atât de mulți oameni să își atingă obiectivele, este una din cele mai extraordinare experiențe pe care le-am trăit!” — Lucian Bosînceanu.

În cei 15 ani de experiență am ajutat sute de oameni să devină o versiune mai bună a lor, prin diferite programe, concepte sportive sau antrenamente personale. Acesta e și scopul programului Quick.

*Rezultatele exemplificate au fost obținute de către clienții mei prin participarea la un program asemănător cu Quick, în sala de antrenament.

În cazul în care nu ești mulțumit/ă de ceea ce îți livrăm, primești banii înapoi în maxim 30 de zile de la data achiziționării prgramului!

Ca să condimentăm lucurile puțin, ai 30 de zile în care poți cere banii înapoi, sub anumite condiții.

Vrem să păstrăm frauda la minumum, astfel ca pentru a primi banii înapoi, în cazul în care nu ești mulțumit/ă de ceea ce ai primit, va trebui să ne arăți dovada că ai parcurs tot materialul video sau scris, ai făcut exercițiile fizice conform programului indicat și ai ținut dieta, însă pur și simplu nu a funcționat pentru tine.

Ești pregătit să ai corpul mult visat?

Iată absolut tot ce primești dacă te alături ASTĂZI:

Programul de antrenamente Quick de 18 antrenamente pe care le poți accesa timp de 1 an valoare = 390 RON

Un sistem de antrenamente unde folosești doar geutatea propriului corp, care îți vor transforma în totalitate modul în care arăți și te simți! Aceste antrenamente îți vor construi un corp puternic în siguranță, vei arde calorii, vei contura și tonifica corpul, vei crește forța musculaturii profunde și a celei superficiale, vei îmbunătății mobilitatea și sănătatea articulațiilor și a sistemului osos.

4 diete valoare = 300 RON

Vei primi 2 diete pentru slăbit de 1300 de calorii, plus două diete pentru creșterea masei musculare de 1800 de calorii. Fiecare dietă este detaliată pe fiecare masă în parte și explicată pe înțelesul tău.

Curs practic de respirație valoare = 250 RON

Acest curs extrem de educativ și benefic, conține 3 video menite să îți îmbunătățească viața și performanța: Protocolul de creștere, Testul de toleranță la dioxid de carbon și Testul de capacitate pulmonară.

Tehnici de detensionare cu ajutorul rolei de spumă valoare = 250 RON

Acest video explicativ conține exerciții de detensionare cu rola de spumă. Aceste exerciții cresc fluxul sanguin, ceea ce îmbunătățește cantitatea de oxigen, crește performanța, ameliorează tensiunea musculară și reduce nivelul de stres. De asemenea poate ajuta la eliminarea celulitei deoarece restabilește elasticitatea țesutului.

Cele mai eficiente exerciții pentru mobilitatea principalelor articulații valoare = 300 RON

Mișcările controlate de rotație. Sunt exemplificate exerciții pentru îmbunătățirea principalelor articulații din corp: cervical, torace, umăr, omoplat, cot, încheietură, bazin, genunchi, gleznă, degetele de la picioare.

Acces la un grup privat de facebook valoare = NEPREȚUITĂ

Vei face parte drintr-un grup privat de facebook, unde ai acces direct la mine, unde voi răspunde la TOATE întrebările tale.

Accesezi cursul inclusiv de pe Smartphone valoare = NEPREȚUITĂ

Poți accesa materialele cursului inclusiv de pe smartphone (iOS + Android) așa că poți beneficia de acestea oriunde te-ai afla!

Valoare totală = 1.490 RON

Plătești DOAR 149 RON

Înscrie-te acum pentru

390

149 RON.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Dacă am o accidentare, programul Build Up mă va ajuta să îmi rezolv problema?2020-11-12T22:51:57+00:00

Acest program a fost creat pentru a ajuta la îmbunătățirea mobilității și pentru a construi un corp funcțional. Te poate ajuta să eviți accidentările și să le vindeci pe unele mai vechi, cu toate acestea, fiecare leziune este diferită, deci este întotdeauna mai bine să consulți personal un medic înainte să începi un astfel de program.

Cum mă va ajuta o mobilitate mai bună?2020-11-12T22:46:32+00:00

Mobilitatea vă poate îmbunătăți corpul, permițându-i să se miște mai liber și fără restricții. Îmbunătățirea funcționalitatea corpului vă va ajuta în general stilul de viață într-o multitudine de moduri.

E nevoie să am o mobilitate bună pentru a parcurge Build Up?2020-11-12T22:45:50+00:00

Nu! Toată lumea poate beneficia de pe urma antrenamentelor pentru mobilitate și nu este necesară nicio abilitate. Acest prgram nu cere să ai deja o mobilitate bună. Începeți în propriul ritm cu propria capacitate de mișcare și aveți încredere că vă veți îmbunătăți treptat pe măsură ce vă antrenați.

Pot să revăd video cu antrenamentele?2020-11-12T22:36:00+00:00

Da. Vei avea acces timp de 1 an la antrenamentele pe care le vei primi și vei putea să le vizionezi de câte ori vrei în această perioadă, inclusiv după terminarea perioadei de 6 săptămâni.

Trebuie să am o condiție fizică bună ca să fac programul Quick?2020-11-12T22:44:55+00:00

Nu e o condiție obligatorie. Programul cuprinde exerciții simple de executat, iar intensitatea la începutul programului este una care îți va permite să duci la bun sfârșit antrenamentul. Progresia în intensitate este graduală, una care să îi permită corpului tău să se adapteze la efort și să ajute la creșterea rezistenței și forței.

Programul include exerciții care sunt greu de executat?2020-11-12T22:47:38+00:00

Filozofia lui Lucian legată de sport se rezumă la eficiență prin simplitate. Marea majoritate a exercițiilor sunt simple și ușor de executat, iar la o parte din exerciții, vei primi o variantă modificată care să îți permită să execuți exercițiul în siguranță.

Pot să fac exercițiile din Quick în ritmul meu?2020-11-12T22:50:11+00:00

Absolut! În fiecare video Lucian îți va da indicațiile necesare referitoare la tehnica exercițiilor, menționând că e foarte important să le faci în ritmul tău. Cel mai important aspect e să execuți corect în ritmul tău și să iei pauză ori de câte ori simți nevoia.

Cum se livrează produsul?2020-11-12T22:39:40+00:00

Antrenamentele sunt oferit pe suport video. În cadrul fiecărui antrenament vor exista indicații asupra tehnicii de executare a exercițiilor, astfel că sunt foarte ușor de urmărit și practicat.

Totul este găzduit pe o platformă separată, mai exact site-ul www.teachable.com, în care va trebui să te autentifici cu userul și parola pe care le alegi. După plata programului, în maxim 24 de ore vei primi un email de la platforma teachable, iar acolo îți vei seta parola.

ATENȚIE: dacă în emailul furnizat la plata programului nu este corect, nu îți vei putea crea contul în platforma Teachable.

Cum am acces la program? Primesc acces instant după ce fac plata?2020-11-12T22:43:04+00:00

Imediat după ce vei efectua plata, vei primi un e-mail în care îți vom confirma achiziționarea produsului. În următoarele 24 de ore vei primi un mail de la mine cu factura, apoi un mail de la platforma www.teachable.com (aici e încărcat tot programul inclusiv bonusurile), unde va trebui să îți faci un cont și să îți setezi o parolă. Poți descărca aplicația pe telefon(iOS), sau poți vizualiza antrenamentele în browser pe laptop, tabletă sau telefon.

Link către noul grupul privat de facebook, dedicat exclusiv membrilor care au ales să achiziționeze un program de la mine.

 

Aveți încă întrebări fără răspuns? Simțiți-vă liberi să vă adresați personal lui Lucian la adresa: bosinceanulucian@gmail.com