fbpx
Build up2020-12-01T22:38:15+00:00

Devii mai mobil din confortul casei tale

 • elimini durerile de spate

 • îmbunătățești postura

 • te simți mai bine

 • îmbunătățești starea și stilul de viață

AI NEVOIE DE DOAR 20 DE MINUTE PE ZI SĂ TE MIȘTI MAI BINE ȘI SĂ:

 • Îmbunătățești postura deficitară datorată statului pe scaun și a sedentarismului
 • Elimini durerile de spate
 • Reduci disconfortul general și musculatură tensionată
 • Îmbunătățești mișcarea restricționată din cauza mobilității reduse și a accidentărilor anterioare

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
Înscrie-te acum

De ce este mobilitatea importantă?

Mobilitatea este capacitatea de a efectua în mod eficient și în siguranță mișcările universale umane, cum ar fi ghemuirea, împins, tras, târârea, rotația și rularea, care sunt necesare pentru o viață funcțională.

NU este normal să ai rigiditate musculară și lipsă de mobilitate.

 • Mobilitatea joacă un rol masiv în îmbunătățirea calității mișcării și prevenirea rănilor pe tot parcursul vieții.

 • Cel puțin 1 din 5 persoane din România au o capacitate limitată de a funcționa pe deplin din cauza problemelor cronice care nu ar trebui să existe în primul rând.

 • DAR este posibil să te miști liber și să te simți minunat fără medicamente sau intervenții chirurgicale inutile.

În majoritatea cazurilor, rigiditatea se datorează unui dezechilibru în corp, cauzat de lipsa de mișcare, sau o biomecanică slabă atunci când vine vorba de mersul pe jos, așezat, sau alte tipuri de mișcări zilnice.

Oamenii care își petrec zilnic mult timp la birou, au de obicei stres și tensiune care pot afecta capacitatea lor de a funcționa normal. Stresul și tensiunea pot fi atenuate prin îmbunătățirea capacității de mișcare a articulațiilor, scăderea acumulării de tensiune musculară și îmbunătățirea flexibilității.

Concentrându-te pe îmbunătățirea mobilității, poți să atenuezi disconfortul din corp și să te simți grozav.

Repară-ți corpul și te vei simți mai bine.

Cum accesezi programul Build Up?

Accesezi programul de pe laptop, tabletă sau telefon.

Poți descărca aplicația dedicată pentru iOs sau folosești browser-ul (la Android) și te poți apuca de treabă. Antrenamentele sunt ușor de urmărit, iar în cadrul platformei vei avea opțiunea să îți urmărești ușor progresul în program.

Build Up e conceput pentru a-ți oferi 20 de minute de exerciții zilnice pentru a te ajuta să corectezi dezechilibrele corpului. E potrivi pentru orice tip de corp și nu necesită echipament – doar greutatea corporală.

Scopul este să te facă să te conectezi cu corpul, să înțelegi dezechilibrele și să înveți cum să le remediezi. Întregul corp este conectat, deci, indiferent dacă ai disconfort la nivelul gâtului sau genunchilor, este important să te antrenezi holistic pentru a corecta orice problemă.

Odată ce corpul tău începe să se simtă mai bine, vei fi surprins cât de mult îți va influența în mod pozitiv viața.

A te simți mai bine reduce stresul!

Mai puțină rigiditate înseamnă mai multă mișcare!

Înscrie-te acum
Toată lumea ar trebui să aibă capacitatea de a-și mișca corpul liber fără disconfort și de a se simți grozav!

Mobilitatea este pentru toată lumea.

 Cum te ajută Build Up?

Nu ai nevoie de echipamente, experiență în fitness sau condiție fizică bună.

Acest program a fost construit pentru orice tip de corp!

Exercițiile de mobilitate din acest program nu necesită niciun nivel de calificare sau experiență anterioară de fitness.

Sunt ușoare și intuitive și pot fi utilizate de oricine. Fiecare mișcare este explicată pas cu pas, astfel încât să poți învăța despre corpul tău și să exersezi în mod corespunzător.

Pentru cine este potrivit acest program?

Înscrie-te acum

În cazul în care nu ești mulțumit/ă de ceea ce îți livrăm, primești banii înapoi în maxim 30 de zile de la data achiziționării prgramului!

 
 
Ai 30 de zile în care poți cere banii înapoi, sub anumite condiții.

Vrem să păstrăm frauda la minumum, astfel ca pentru a primi banii înapoi, în cazul în care nu ești mulțumit/ă de ceea ce ai primit, va trebui să ne arăți dovada că ai parcurs tot materialul video sau scris, ai făcut exercițiile fizice conform programului indicat, însă pur și simplu nu a funcționat pentru tine.

Despre mine

Sunt Lucian Bosînceanu, specialist în mișcare, fost sportiv de performanță și pasionat înrăit al sportului și al obiceiurilor sănătoase în general. Odată cu trecerea timpului am continuat să fac sport de plăcere și am realizat că este esențial să dau mai departe ceea ce am învățat, așa că am ales să desfășor activitatea de instructor. Principalul motiv pentru care am ales să activez în acest domeniu este pentru că îmi place să ajut oamenii să se simtă bine în pielea lor și să îi inspir să își îmbunătățească viața.

Am propria filozofie despre sport, plus o multitudine de certificari și specializări, din care amintesc: primul instructor certificat din România ca Functional Mobility Specialist by Functional Range Conditioning, Master Trainer ViPR Romania Strength and Conditioning coach, Strength and Conditioning coach for fighters, Procedos, Animal Flow, GunEx Training System, Trigger Point Therapy, Postural Alignment, The foot collective, The Art Of Breath, instructor fitness si aerobic.

Îmi doresc mereu să mă îmbunătățesc pentru a da mai departe tot ceea ce știu. Vreau să inspir la o viață sănătoasă prin mișcare și să transmit pozitivitate la fiecare antrenament.

Ce spun clienții mei

Înainte de antrenamentele cu Lucian, am avut o mișcare redusă de rotație a urmerilor. Lucian m-a ajutat să îmi îmbunătățesc mobilitatea umerilor și m-a învățat să fiu conștient de mișcările pe care le fac în timpul exercițiilor. M-a ajutat să-mi dezvolt și propriocepția și sunt mult mai conștient de poziția corpului meu în mișcare, cât și în timpul antrenamentelor

Alexandru, domeniul IT

L-am cunoscut pe Lucian întâmplător la un curs de postură organizat în cadrul firmei. Am fost plăcut surprins de cunoștințele și abilitățile lui și am decis să-mi încerc norocul. Așa am ajuns să aplez la serviciile lui. Lucian este un expert în mișcarea corpului. Nu numai că știe să-și învețe clienții cum să se antreneze, dar știe si de ce ar trebui să se antreneze astfel. El vă poate spune motivele fiziologice pentru care funcționează metodele sale.

îi plac provocările și este motivat să obțină rezultate. Lucian va lucra cu tine ca o echipă pentru a te duce acolo unde vrei să fii și el va sta alături de tine. Abordarea sa combină intensitatea, mobilitatea și atenția într-un pachet la fel de distractiv pe cât de eficient. Am obținut rezultate excelente lucrând cu el și pot spune sincer că Lucian este mai mult decat un antrenor.” 

George, inginer

Ce primești?

BONUSURI

Pe lângă programul Build Up primești și o serie de bonusuri în valoare de 500 RON:

BONUSURI

Îmbunătățește-ți postura, elimină durerile de spate și evită accidentările comune.

Mobilitate la tine acasă.

Preț normal 300 RON

Obține accesul acum pentru 147 RON.

Înscrie-te acum (147 lei)
Cum am acces la program? Primesc acces instant după ce fac plata?2020-11-12T22:43:04+00:00

Imediat după ce vei efectua plata, vei primi un e-mail în care îți vom confirma achiziționarea produsului. În următoarele 24 de ore vei primi un mail de la mine cu factura, apoi un mail de la platforma www.teachable.com (aici e încărcat tot programul inclusiv bonusurile), unde va trebui să îți faci un cont și să îți setezi o parolă. Poți descărca aplicația pe telefon(iOS), sau poți vizualiza antrenamentele în browser pe laptop, tabletă sau telefon.

Link către noul grupul privat de facebook, dedicat exclusiv membrilor care au ales să achiziționeze un program de la mine.

Cum se livrează produsul?2020-11-12T22:39:40+00:00

Antrenamentele sunt oferit pe suport video. În cadrul fiecărui antrenament vor exista indicații asupra tehnicii de executare a exercițiilor, astfel că sunt foarte ușor de urmărit și practicat.

Totul este găzduit pe o platformă separată, mai exact site-ul www.teachable.com, în care va trebui să te autentifici cu userul și parola pe care le alegi. După plata programului, în maxim 24 de ore vei primi un email de la platforma teachable, iar acolo îți vei seta parola.

ATENȚIE: dacă în emailul furnizat la plata programului nu este corect, nu îți vei putea crea contul în platforma Teachable.

Programul include exerciții care sunt greu de executat?2020-11-12T22:47:38+00:00

Filozofia lui Lucian legată de sport se rezumă la eficiență prin simplitate. Marea majoritate a exercițiilor sunt simple și ușor de executat, iar la o parte din exerciții, vei primi o variantă modificată care să îți permită să execuți exercițiul în siguranță.

Pot să revăd video cu antrenamentele?2020-11-12T22:36:00+00:00

Da. Vei avea acces timp de 1 an la antrenamentele pe care le vei primi și vei putea să le vizionezi de câte ori vrei în această perioadă, inclusiv după terminarea perioadei de 6 săptămâni.

E nevoie să am o mobilitate bună pentru a parcurge Build Up?2020-11-12T22:45:50+00:00

Nu! Toată lumea poate beneficia de pe urma antrenamentelor pentru mobilitate și nu este necesară nicio abilitate. Acest prgram nu cere să ai deja o mobilitate bună. Începeți în propriul ritm cu propria capacitate de mișcare și aveți încredere că vă veți îmbunătăți treptat pe măsură ce vă antrenați.

Cum mă va ajuta o mobilitate mai bună?2020-11-12T22:46:32+00:00

Mobilitatea vă poate îmbunătăți corpul, permițându-i să se miște mai liber și fără restricții. Îmbunătățirea funcționalitatea corpului vă va ajuta în general stilul de viață într-o multitudine de moduri.

Dacă am o accidentare, programul Build Up mă va ajuta să îmi rezolv problema?2020-11-12T22:51:57+00:00

Acest program a fost creat pentru a ajuta la îmbunătățirea mobilității și pentru a construi un corp funcțional. Te poate ajuta să eviți accidentările și să le vindeci pe unele mai vechi, cu toate acestea, fiecare leziune este diferită, deci este întotdeauna mai bine să consulți personal un medic înainte să începi un astfel de program.